OVER MIJ

Ik ben Mariëlle, dierenarts en oprichter van Diergeneeskunde voor baasjes

Als dierenarts wil ik je graag helpen om optimaal voor je huisdier te zorgen. De juiste online informatie is daarin heel belangrijk.

 

Want wie kijkt er nou niet op internet als er wat met zijn of haar huisdier aan de hand is?

Met Diergeneeskundevoorbaasjes.nl wil ik je informeren en zo veel mogelijk leren over de gezondheid van je huisdier. Ik leg je graag uit waarom ik deze website gestart ben.

 

Alles onthouden wat de dierenarts vertelt valt niet mee

Tijdens een bezoek aan de dierenarts komt er in korte tijd veel informatie op je af. En hoe goed we als dierenartsen ook ons best doen, uit onderzoeken is gebleken dat slechts 10 tot 15% van de informatie die tijdens een consult wordt verteld, daadwerkelijk wordt onthouden. Vandaar dat informatie per mail of op papier onmisbaar is, om thuis rustig na te kunnen lezen.

Daarom ben ik al tijdens de studie Diergeneeskunde begonnen om begrijpelijke teksten op te stellen over allerlei onderwerpen. Ik vind het zonde om deze alleen voor mezelf te houden. Via Diergeneeskundevoorbaasjes.nl kunnen er nog meer baasjes en dierenartsen van profiteren. Met dat in mijn achterhoofd heb ik de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan in online marketing en communicatie, om daarmee een zo goed mogelijke website neer te kunnen zetten.

Het internet wordt steeds belangrijker voor baasjes en dus ook voor dierenartsen

Ik merkte in de praktijk dat veel eigenaren eerst op Google kijken voordat ze naar de dierenarts gaan. Ze vinden ontzettend veel websites en fora over gezondheid en ziekte bij dieren, van wisselende kwaliteit en soms beperkt tot een bepaald vakgebied. Voor eigenaren is het lastig te beoordelen of informatie betrouwbaar is. Ook daarbij helpt Diergeneeskundevoorbaasjes.nl. Naast mijn eigen teksten plaats ik links naar andere nuttige en betrouwbare websites. Mijn eigen teksten probeer ik zo begrijpelijk, praktisch en persoonlijk mogelijk te maken. Zo biedt Diergeneeskundevoorbaasjes.nl de informatie waar je als eigenaar (en als dierenarts) écht wat aan hebt!

Een kijkje in de wereld van de dierenarts

Met Diergeneeskundevoorbaasjes.nl wil ik je op een begrijpelijke en persoonlijke manier meenemen in de wereld van de dierenarts. Niet alleen omdat het leuk en leerzaam is om te leren over ziekte en gezondheid bij je huisdier, maar ook omdat ik denk dat dit helpt om het onderlinge begrip tussen jou en je dierenarts te vergroten. Het helpt alle partijen als je reële verwachtingen hebt van je dierenarts. En last but not least: hoe beter je als eigenaar geïnformeerd bent, hoe beter je kan zorgen voor je huisdier(en).  

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van mijn verhaal? Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier!

error: Deze content is beschermd!