INFORMATIE VOOR BAASJES, DOOR DIERENARTSEN

Over deze website

Op Diergeneeskundevoorbaasjes.nl vind je duidelijke beschrijvingen van symptomen en aandoeningen bij huisdieren. Na een korte inleiding of samenvatting krijg je antwoord op vragen als: 

  • Wat merk ik aan mijn huisdier?
  • Wat kan ik eventueel zelf doen?
  • Wanneer moet ik de dierenarts bellen?
  • Hoe wordt de aandoening behandeld?
  • Wat zijn de vooruitzichten voor mijn huisdier?
Daarnaast vind je op Diergeneeskundevoorbaasjes.nl tips en informatie om je huisdier gezond te houden.
Diergeneeskundevoorbaasjes.nl: informatie voor baasjes, door dierenartsen

Wanneer komt de informatie van pas?

Diergeneeskundevoorbaasjes.nl is bedoeld voor mensen die betrouwbare informatie zoeken over gezondheid en ziekte bij hun huisdier. Informatie die van pas komt vóór, tijdens en na het bezoek aan de dierenarts.

Vóór het bezoek aan de dierenarts

Voordat je je dierenarts belt kijk je vast eerst even op internet. Helaas is niet alle informatie die je vindt even betrouwbaar of praktisch. Deze website geeft per symptoom en aandoening aan wat je eventueel zelf kan doen en wanneer contact met je dierenarts verstandig is.

Tijdens het bezoek aan de dierenarts

Tijdens het bezoek aan de dierenarts valt het niet mee om alles te onthouden wat de dierenarts je vertelt. Als hulpmiddel voor jou en je dierenarts kan de informatie op Diergeneeskundevoorbaasjes.nl gedeeld, gemaild en uitgeprint worden.

Na het bezoek aan de dierenarts

Na het bezoek aan de dierenarts kun je thuis op je gemak nog eens nalezen wat er met je huisdier aan de hand is en waar je eventueel nog meer goede informatie over de betreffende onderwerp vindt. 

Meer vragen over deze website

Duidelijke informatie kan een groot verschil maken vóór, tijdens en na het bezoek aan de dierenarts. Fijn voor baasjes en dierenartsen; goed voor de dieren!

Hoe zoek ik informatie op?

Per diersoort (zie menu bovenin) is de informatie op twee manieren op te zoeken: op alfabetische volgorde en per lichaamsdeel. Ook kun je gebruik maken van de zoekbalk bovenaan om de gehele website (niet diersoort-specifiek) te doorzoeken.

Hoe betrouwbaar is de informatie?

Alle informatie op Diergeneeskundevoorbaasjes.nl is gecreëerd door dierenartsen. Waar mogelijk wordt de informatie gebaseerd op de richtlijnen die door de Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde, KNMvD, worden ontwikkeld.

Is de informatie onafhankelijk?

Wees gerust, de informatie op deze website is volledig onafhankelijk. Er worden geen advertenties of gesponsorde inhoud op de website geplaatst. Waar relevant kunnen er wel links naar andere websites worden geplaatst om je extra informatie te bieden.

Door wie wordt deze website ontwikkeld?

Diergeneeskundevoorbaasjes.nl is een initiatief van dierenarts Mariëlle Beliën-van Erp. Graag vertel ik je wat mij er toe gebracht heeft om deze website op te richten en wat ik hiermee hoop te bereiken.

Help Diergeneeskundevoorbaasjes.nl verbeteren

Kan ik als eigenaar bijdragen aan deze website?

Dat kan zeker, graag zelfs! Zie je ergens een (spel)fout, werkt er iets niet naar behoren of is het je niet helemaal duidelijk wat er wordt bedoeld? Is er een bepaald onderwerp wat je graag op de website zou willen zien? Laat het weten via het contactformulier!

Kan ik als dierenarts bijdragen aan deze website?

Natuurlijk! Samen kunnen we Diergeneeskundevoorbaasjes.nl blijven verbeteren en uitbreiden. Alle feedback en input is van harte welkom. Stuur gerust een berichtje via het contactformulier voor meer informatie.

error: Deze content is beschermd!