Home » Auteursrecht

Auteursrecht

Op alle teksten, video’s en afbeeldingen op Diergeneeskundevoorbaasjes.nl rust auteursrecht. Dat betekent dat alles wat op deze website wordt gecreëerd uniek is en wordt beschermd tegen misbruik door anderen. De inhoud is bedoeld voor persoonlijk gebruik en is eigendom van Diergeneeskundevoorbaasjes.nl.

Wat mag niet?

  • Je mag de inhoud van deze website niet kopiëren of namaken op je eigen website, of gebruiken voor eigen informatiefolders of brieven
  • Als je een goede reden hebt om dit wel te willen, dan moet je hiervoor eerst schriftelijke toestemming vragen aan Diergeneeskundevoorbaasjes.nl. Neem hiervoor contact op via het contactformulier.

Wat mag wel?

  • Je mag de afbeeldingen, teksten, video’s en andere informatie op Diergeneeskundevoorbaasjes.nl natuurlijk gebruiken als je informatie zoekt over jouw huisdier(en). Ook mag je de informatie via de e-mail- en social media buttons delen met bekenden.
  • Als je dierenarts bent, kun je de e-mail- en social media buttons gebruiken om de informatie te delen met diereigenaren die de informatie kunnen gebruiken.
  • Als je de Diergeneeskundevoorbaasjes.nl nieuwsbrief ontvangt, dan mag je deze doorsturen naar andere personen van wie je denkt dat ze geïnteresseerd zijn.
  • Wil je een link plaatsen naar Diergeneeskundevoorbaasjes.nl op je eigen website? Dat mag altijd, graag zelfs! Je hoeft hier geen toestemming voor te vragen.

Ingezonden foto’s

Stuur je een foto van je eigen huisdier in ter illustratie van een bepaald onderwerp, dan blijft het auteursrecht daarop van jou. Wel geef je ons toestemming om de foto online te gebruiken. We vermelden je naam en de naam van je huisdier erbij als de foto in een artikel of video wordt gebruikt. Mocht je dat liever niet willen, geef dat dan aan bij het insturen.