Disclaimer

Diergeneeskundevoorbaasjes.nl is bedoeld om extra informatie te bieden vóór, tijdens en na het bezoek aan de dierenarts. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Hoewel de informatie wordt geschreven door dierenartsen kan Diergeneeskundevoorbaasjes.nl geen persoonlijke vragen beantwoorden over jouw huisdier. Geen enkele website kan het contact met je dierenarts vervangen. Je eigen dierenarts kent jou en je huisdier(en) het beste!

Help Diergeneeskundevoorbaasjes.nl verder te verbeteren

De informatie op deze website wordt met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Heb je een (spel)fout ontdekt, werkt een pagina of link niet naar behoren? Geef het gerust door via het contactformulier en help de website verder te verbeteren.

De informatie op de website wordt regelmatig aangevuld en aangepast. Diergeneeskundevoorbaasjes.nl heeft het recht om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Links naar andere websites

Om je waar mogelijk van extra informatie te voorzien bevat Diergeneeskundevoorbaasjes.nl links naar andere websites. Deze websites zijn geen eigendom en hebben ook geen commerciële relatie tot Diergeneeskundevoorbaasjes.nl. Diergeneeskundevoorbaasjes.nl is uiterst selectief ten aanzien van de websites waarnaar je wordt verwezen, maar kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van die websites.

error: Deze content is beschermd!