Home » Disclaimer

Disclaimer

Diergeneeskundevoorbaasjes.nl wordt gemaakt door dierenarts drs. Mariëlle Beliën – van Erp, in samenwerking met andere dierenartsen.

Wij proberen ervoor te zorgen dat de informatie op Diergeneeskundevoorbaasjes.nl klopt en begrijpelijk is. Bij het maken van de informatie, gebruiken wij:

De situatie van jouw huisdier kan anders zijn dan in de informatie op Diergeneeskundevoorbaasjes.nl. De informatie op Diergeneeskundevoorbaasjes.nl is dan ook niet bedoeld om het contact of een afspraak met je dierenarts te vervangen. Voor een persoonlijk advies kun je contact opnemen met je dierenarts. Je dierenarts kent jou en je huisdier. En weet wat er eerder aan de hand is geweest, en welke vaccinaties en medicijnen je dier heeft (gehad).

Kortom: diergeneeskunde is maatwerk, wat wordt afgestemd op jouw dier. Daarom kunnen de dierenartsen van Diergeneeskundevoorbaasjes.nl geen persoonlijke vragen beantwoorden over de situatie van jouw huisdier. 

Diergeneeskundevoorbaasjes.nl is niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze website.